„O sa râzi, totul e chimie!”, de Mai Thi Nguyen-Kim, îi poartă pe cititori într-o călătorie prin chimia alimentelor, a produselor de înfrumusețare, a obiectelor de uz casnic și nu numai.
Scrisă de biologul Robert M. Sapolsky, profesor la Universitatea Stanford, „De ce nu fac zebrele ulcer?” analizează impactul stresului asupra organismului uman.
Această carte nu este doar o simplă reflecție asupra chestiunilor critice care afectează Mama Pământ, ci servește drept un apel la acțiune pentru întreaga umanitate.
În „Mintea influentă”, Tali Sharot explorează știința din spatele persuasiunii și oferă informații despre cum să o folosim eficient.
Dale Archer arată cum afecțiuni psihologice considerate cândva dezavantaje, cum ar fi ADHD și tulburarea bipolară, îi pot conduce pe oameni către un succes excepțional.
Cartea oferă o „trusă de instrumente de manipulare” la care cititorul poate apela atunci când se confruntă cu situații în care trebuie să-i convingă pe alții.
Cartea este un ghid cuprinzător al metodei Wim Hof, o combinație de exerciții de respirație, expunere la frig și meditație care s-a dovedit a stimula sistemul imunitar.
„Vindecarea copilului interior” este o carte care te învață cum să identifici și să depășești la vârsta adultă rănile emoționale din copilărie.
În „30 de lecții de iubire”, sociologul Karl Pillemer împărtășește sfaturi esențiale despre dragoste, relații și căsătorie culese de la sute de oameni căsătoriți de peste 40 de ani.
În această autobiografie inedită, Richard Branson detaliază suișurile și coborâșurile incredibilei sale cariere antreprenoriale.
Rezumat „Mutat la țară. Viața fără ceas din Londra în Apuseni”, de Andy Hertz, carte apărută în 2018, la editura Berg.
Rezumat „Jurnalul Annei Frank ”, de Anne Frank, carte apărută în 2023, la editura Humanitas.